on my way.

haaaaj!
sitter på bussen hem nu från skolan, fett chill o sluta såhär tidigt! men aja. Det har varit en bra dag , en dagens outfit kommer upp sen tror jag! men ska hem o filma några videos till er! men vi ses sen tror jag, ni får en grymt fin bild på Mina skor!

love frome feelice! <3<3

24 mars -2013!

hej!
jag har ju inte uppdaterat så mycket. mest gjort videobloggar och sånt o inte skrivit så mycket .Men jag lovar att det ska bli bättre med skrivandet! och fler bilder och sånt! men tyvärr så kommer ju skolan först Tyvärr, och Tyvärr men Självklart är ju bloggen roligare men jag måste ju ha en bra utbildning om jag ska satsa på det jag vill bli och då krävs det att man har bra betyg! jag vill bli polis, frisör, make up artist eller advokat.Men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig för är super trött! så hörs vi imorgon!





love frome feelice! <3


Gllllaaaaaadddddd!!!!!<3


Dagens outfit!

Tröja : bik bok 179:-
Jeans : peaces 179:-
Jacka : ?????





Love frome feelice !


Videoblogg , snackar om dagen


Mode!

Hej!
Nu ska ni äntligen få ett mode inlägg! och jag har satt ihop 2 outfits till er , Lite vår inspererat! hoppas ni gillar det och det är också lite budget anpassade outfitar om man t.ex inte vill slösa hela sin månadspeng eller barnbidrag !
 
 
 
 
Outfit 1:
 
en enkel t-shirt till et par snygga svarta jeans , svart skinnjacka o vinröda converse ! sjukt enkelt o snyggt! Allt kommer ifrån Gina tricot och skorna från All star ! alla klädesplagg ligger runt 100 lappen och skinnjackan kostar 399:- så super billigt o bra!
 
 
 
 
 
outfit 2 :
 
en outfit med lite mer färg , och sjuuuuukt snyggt! Alla klädesplagg kommer från Gina tricot och kostar runt 100-lappen och jeans jackan 499:- !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome fashion feelice!<3

Videoblogg !!

E-mejl : [email protected]


Sryyyyy

Skulle bara säga att i förra inlägget så ska nummer 3 & 4 byta plats bara så ni vet hahaha ! Puss på er!




Love frome feelice <3


Resultatet av håret !<3

Bild nummer 1 : så blev mina ögonbryn (hon plockade dem o la mörk färg i dem)

Bild nummer 2: så blev mitt blonda hår !

Bild nummer 3 : så blev det mörka !

Bild nummer 4 : det mörka håret igen !

Bild nummer 5 : pussss !


dagens outfit! <3

tröja : gina tricot 299:-
jeans : vero moda 599:-
skor : tog ingen bild men ska ha vita converse! <3








love frome feelice <3

Håret!

hej sötisar!!!<3
håret blev sjukt bra! , färgade hela underhåret (om ni fattar vad jag menar) mörk mörk brunt nästan svart , och sen färgade jag resten blondt och gjorde några slingor o samma mörkbruna färg och dem plockade och färgade också mina ögonbryn och dem blev super bra!lite mörka kanske men dem är super bra! bilder kommer upp imorgon för pallar inte ta några nu plus att det är dåligt ljus o orkar inte ladda kameran!Men förlåt för dålig uppdatering av mode och skönhets inlägg ,men ska försöka bli bättre men har några videos på gång men håller på och redigera dem o det tar ett tag , men vi ses sen !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome feelice<3

frisören <3

hej!
sitter nu hos frisören och larvar mig framför spegeln medans hon blandar färg! så ja men åkte direkt från gitarren till frisören! men det bler säkert as bra men bjuder på några speciella bilder haha





bussen hem<3

hej!
sitter nu på bussen hem nu med bella , efter en jobbig skoldag och är jäkligt hungrig haha nobody cares, men iaf så ska jag på gitarr sen men vi ses sen!









love frome feelice <3

Mar. 21, 2013


hej!<3

haaaj!
skriver ett snabbt inlägg innan jag går in i duschen!
Jag har inte bloggat för jag har haft över 40 graders feber och halsfluss , så ja ni förstår själva ! men nu mår jag bättre och är på benen igen , så nu ska bloggen bli bra uppdaterad och sånt!det kommer nog något skönhets inlägg o mode inlägg lite senare ikväll men tills dess så hörs vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome feelice<3

10 saker....

1.Jag har en liten crush på Anton Ewald...
2.Jag är rädd för hästar & hundar.
3.Just nu sitter jag och sjunger "Begging" med Anton Ewald.
4.Jag har stora problem med mitt hår just nu för det är sjukt elektriskt.
5.Jag har världens sämsta hållning ! haha helt seriöst:)
6. När jag var liten ville jag bland annat bli rappare ....
7.jag har absolut ingen aning om varför jag sitter o skriver detta inlägget...
8.Musik är mitt liv , om jag inte hade fått sjunga o spela gitarr så skulle jag dö , men helt seriöst musik är allt för mig ,
9.Jag har nu lyssnat på låten "Begging" på repeat 17 gånger nu....
10.jag är bäst! <3



puss på er som har orkat läsa detta helt ointressanta inlägg !<3




love frome feelice <3

Uschhhh!

Hej!
Har vaknat o fixat mig ,men direkt när jag vakna så var ja super förkyld o ont i halsen :( men vill gå till skolan så överlever på halstabletter idag ! Hehe men hoppas det blir bättre tills imon !




Love frome feelice !<3


Min dag!

Hej sötisar!
idag har det inte hänt så mycket , vi slutade tidigt så det va skönt!sen åkte vi skolbussen hem till Bella chillade o sådär!kom precis hem , så sitter nu vid datorn o spelar "jalla dansa sawa" på högsta volym haha ...det hörs till och med ner , borde nog skruva ner lite haha!smsar o lite sånt också nu chill , men snart blir det nog o käka något o sen göra lite läxor ska nog inte ut och springa/powerwalka idag är väldigt trött haha!men då får jag ta igen det någon annan dag!men vi får ta o höras sen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome feelice <3

förlåt....

Haaaaj!
Förlår för jag inte bloggade igår , men hade rättså mycket o göra först åkte jag till skolan , sen tog jag bussen in till stan o köpte födelsedagspresent till bästavännen! o fick med mig ett par skor också hihihi , men efter det kom pappa o hämta mig så kom jag hem o gjorde mina läxor sen åt jag kvällsmat o efter det gick jag ut o sprang/powerwalkade ett par kilometer!sen kom jag hem vid 7 sen blev det duschen o efter det gjorde jag klart mina läxor o sen blev det tv ett tag  hahaha! så jag hoppas ni förlåter mig !

oooobs

har är bilden till dagens outfit inlägget haha! glömde det!


dagens outfit! <3

tröja : holliester pris vet jag inte fick den när jag fyllde år <3leggings: new yorker 149 Kr.

Fräsch brud!<3

Haaaaj<3
Kom hem vid 7 innan det va så sjukt skönt o få röra på sig lite hehe !<3 jag powerwalkade mest men sprang typ en tredjedel av sträckan haha !<3 sen kom jag hem o tog en dusch o hade hårinpackning o fräschade till mig ordentligt! Haha fett mysigt !sen gjorde jag mig en kopp te o tog på mig myskläderna o ligger nu här o lyssnar på musik i mina feta urbanears o dricker te osminkad med en handduk på huvudet jomen normalt hahaha !men vi ses senare eller imon så får ni ha det så bra lavio !


Love frome feelice !<3


Mar. 03, 2013

nu drar jag o springer/powerwalkar en runda så ses vi sen!


Hur jag lägger min eyeliner!


Videoblogg medans jag fixar mig! <3