Inspration❤Dagens


/tröja från jc / jeans från Jc /skal från cubus / skor kommer ha ett par röda Converse ! 

Morgon ❤

Godmorgon finisar ❤
Sitter här med pannkakor  och en kopp varm chokladmjölk med vispgrädde till frukost , sååå mysigt ❤ Idag är det lång skoldag med typ inga raster och SUPER mycket lektioner men är nog hemma vid kvart över fyra kanske ! Dagens outfit bilder ska väll försöka få upp det idag , det va ett ganska bra tag sen ! Men ja nu får jag gå o sminka mig så hörs vi !

Lavio❤

Q/A

Tänkte ha en liten Q/A så skriv gärna frågor nere i kommentarerna så kanske jag svarar på dem , för det är ju inte så ofta jag svarar på frågor i kommentarerna men jag läser dem! 

Men från en sak till en annan , dagen började med att jag hade ställt klockan fel så jag vaknade kvart i nio när vi började halv , så ja det gick ju sådär :/ men , dagen har väll varit hyfsad ! Direkt när jag kom hem så började jag tvätta och nu är nog den sista maskinen tvätt klar så måste gå ner o fixa till det men vi får väll ses sen antar jag
Puss 


Bilder från i fredags ❤

Mot Malmö ❤

Hej 
Sitter nu i bilen på väg till Malmö , ska fira min mosters sambo . Ska också sova över där så ja. Men har väll inte så mycket annat o skriva igentligen , men det kanske blir några outfit bilder på det  jag har på mig nu , får se . Men det blir säkert några andra bilder med ! Men ja vi får väll höras lavio❤Pallar inte -.-

Usch , har så mycket jag måste göra med läxor o får värsta paniken för min design aldrig blir klar ! Men ja ...har precis tagit av sminket o bytt om till myskläder o försöker koncentrera mig men det går ju sådär :/ har så sjukt ont i ryggen , men ja stort spanska prov imorgon o kan inget tagga ! Eller nej , men Moa, lina & Annie va här en sväng innan det var super kul ! Men nu måste jag ta tag i mitt liv så ses vi sen lavio❤

Studiebesök

Nu sitter vi på bussen , ska på studiebesök på Kristianstad bladet , fett Chill för då slipper vi lektioner plus vi slutar tidigare ! Så så är det! 

Puss ❤

👏


Natti ❤

Precis hoppat ur duschen , gjorde en kopp chokladmjölk med grädde ! Snacka om gott ! Men nu ska Jag mysa ner mig med chokladmjölk o någon bra film sen blir det sängen för mig ! 
Godnatt ❤

Bildbomb!


Skolan

Heeej 
Skolan idag va väll ganska okej , hade kör efter skolan gick väll också helt okej , lika kul som alltid ! Hade också gitarr idag gick faktiskt as bra ! Men just nu håller jag på med massa läxor o min dator har nån adhd eller något så det går sådär , så får väll hoppas jag hinner bli klar med min svenska redovisning tills på fredag när jag inte ens har börjat! Men det löser sig ! 

Älskar er , och tack för ni stannar kvar även fast min uppdatering har varit bajs men lavio ❤