Äventyrsgolf jao.

Igår va en helt sjukt rolig dag på liseberg , men det skriver jag ett separat inlägg om sen ! Men innan idag vid två kom Isac o då stack vi till äventyrsgolf i näsby o jah vann bäst ju o vi höll på o dö av överhetta jag lovar! Så vi tog en glass o sen begav vi oss hem till mig o åt mer glass o badade i vår pool o så, sen efter ett par timmar så kom hans pappa o hämta han för han skulle till nån jävla middag .Och nu la jag mig i skuggan på en filt i trädgården för det är fan hundra grader i solen , men nu ska jag kolla vidare på pll så ses vi !


Jaooooo

Godnatt ! Dessa bilderna kommer jag troligen ta bort imon för de är säkert skit , men jag bjuder på mig själv är helt osminkad och är trött som in i ! Vi ses imon lööööööve <3


Steker

Just nu ligger jag med en kall cola o M&M s och steker i solen ! Det är sååååå varmt ! Va inne i stan igår med ett par kompisar o kollade medina o så ! Ikväll ska ja o familjen in o då blir det säkert några bilder !


Jag skaaaaa!<3

Hej!
Det har varit sjuuuukt för frågat att jag ska gör en kvällsrutin , morgonrutin , juni favoriter och min dusch rutin ! Och bara så ni vet så kommer allt men det tar såååå långt tid o filma o sen ska man redigera o hålla på ! Men jag har börjat filma min dusch rutin så ska troligen fortsätta filma den imon !
Ses älskar er ! <3