godmorgon !<3

fick lite tid över så tänkte varför inte blogga hihi!<3 Vad händer idag då!? Skolan såklart går nog inte så länge idag! skööööönt! men ska iaf fixa timmarna där! o just det vi har fysik prov! , är faktiskt ganska taggad för har pluggat riktigt mycket så det borde gå bra iaf! Efter skolan har jag gitarr lektion , så det ska jag också göra fast det är nog inte förren 16;30 så jaaa , men dagens outfit kanske kommer idag! det bero på om någon vill ta bilder på mig hahhahahahaha , för det tar typ en  hel jäkla evighet o få en bra outfit bild på mig men aja KAAAAAANSKEEEE det kommer upp ett inlägg när jag är i skkolan men det är svårt o hinna med för vet inte om vi har några långa raster , och nej jag kan inte vårt schema för vi byter ut det HELA tiden men nu har vi haft detta sen första dagen efter jullovet så man tycker j jag borde ha lärt mig det...haha men måste gå nu för bussen kommer snart!):<3 så pöööööös lavio!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läxor !:(

Hej!<3
Nu ska jag gör matte , svenska o fysik läxa ! O just nu vill jag bara dööööööööööööö haha men orkar verkligen inte för är så sjukt trött ! Haha men vi har många prov o jag vill ha dem höga betygen så då måste man , fast man egentligen bara vill gå o hänga sig för jag hatar stort hatar dessa ämnena !:(:(:(:(:( önska mig lycka till så ses vi när jag är klar o då kommer det säkert upp någon video blogg o kanske några mode inlägg !






Love frome feelice<3


Feb. 25, 2013

Nu kommer mode tips igen ! Fast denna gången handlar det om jeans o skor !


1.dessa jeansen är dem skönaste jag vet ! Jag älskar dem ! Det är bara ett par enkla svarta ! Dem är ifrån peaces och kostar 179:-

2.ett par sjukt snygga o enkla jeans ! Dem är från cubus o märket e denim !<3

3.ett par väldigt snygga jeans med lite färg i ! Dessa kommer ifrån bik bok o kostar runt 199:-

4.ett par väldigt sköna o fina jeans med lite fina hål i ! De kommer ifrån hollister ! O kostar runt 700-1000


Skor

1. Ett par enkla rosa converse !

2. Ett par urrrrrrr snygga skor från new yorker!<3





Love frome fashion feelice <3


Mode !<3 -vår tröjor !

Här kommer lite mode tips inför våren ! I detta inlägget kommet jag tipsa om tröjor ! Från min egen garderob ! Så vi börjar !

Tröja 1 : en enkel tröja , som är lätt o skön o slänga på sig som matchar till nästan allt ! Den är också väldigt snygg ! Den kommer ifrån Gina tricot o kostar 99:-

Tröja 2 : en enkel o stickad tröja ! Toppen ! + att den är sjuuuuuukt snygg ! Den kommer ifrån Gina tricot o kostar 299:-


Tröja 3: en väldigt fin o snygg tröja med nitar på axlarna ! Den kommer ifrån vero moda o kostar 199 - 300 kanske !

Tröja 5:en väldigt snygg o enkel tröja att ha till skolan t.ex med dragkjedjor vid axlarna !den kommer ifrån bik bok o kostar runt 199-300 :-

"Tröja " 5: den här är inte direkt en tröja ! Men tog med den för den är sjukt snygg under en lite genomskinlig tröja !
Det är en bandou top men jag säger tub topp , men den kommer ifrån vero moda och den kostar 99:-




Love frome fashion feelice <3


bilder!!!

här är lite bilder från dagen! <3









dagens outfit!<3

tröja : gina tricot 99:- jeans/chinos : h&m 299:- skor/sneakers : new yorker 229:

uppdate!<3

Hej!<3
förlåt för jag inte har bloggat på hela dagen , men har inte hunnit har varit i skolan o där har vi inte haft så speciellt långa raster så har inte hunnit .Och när jag kom hem så städade jag i mitt rum och sen gjorde jag läxorna har väldigt mycket läxor o så , så blev klar med allt det vid 17:00 sen så städade jag i mina garderober beövdes verkligen!!!! o det tog ett tag ! så satte mig precis vid datorn och satte på lite musik , och sitter o bloggjobbar nu! fixade också en bild som jag ska ha med i varje inlägg där det står "love frome feelice" istället för att jag skriver det!!! så ja , ska fixa några outfit bilder till er snart och några andra bilder så ses vi!!!
 
 
 
 
 
 

Malmö!

Hej!
förlåt för dålig uppdatering , men är i Malmö så det är lite svårt att uppdatera!men lånade min mosters dator så kan nu uppdatera lite , men i alla fal , så jag åkte bussen ner till malmö igår vid 14.00 ungefär .Och sen idag så åkte vi o shoppade på något shoppingcenter , fick med mig en hel del från bland annat Gina Tricot o flera affärer! kan visa dem i ett inlägg eller i ett videoinläg sen ! men ska åka hem sen ikväll men vi ses lite senare !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome Feelice <3

Osminkad!<3

Hej!
Har inte gjort ett smack idag o helt ärligt känns det sjukt skönt haha <3 kollade bara lite på film innan o myzzzzzzte med syster<3 tvättade precis av sminket ,satte upp håret i en så kallad "boll" o tog på mig myzzzzzz kläder o har musik på högsta volym i mina urbanears o sjunger lite sådär klockan 00.30 på natten haha. Här kommer också lite bilder !<3dock är jag osminkad men skit samma haha bjuder på det !<3




Love frome feelice<3


Fashion , fashion and more fashion!<3

Vår!
tänkte tipsa er lite om vad som är trendigt i vår !
 
Ett måste är CONVERS! jag tror nästan att varenda en äger ett par converse! O det är sjuuuukt snyggt att bara matcha till t.ex ett par jeans o en skinnjacka! Jag lever bokstavligt talat i mina converse haha räknade precis hur många par converse vi hade hemma o vi hade över 25 stycken......o iaf 16 par är mina !
 
Våga! Starka färger är både sjukt snyggt o trendigt i vår!
 
Trendigt om du vill följa trender , så tycker jag absolut att du ska inför skaffa dig ett par converse , en stickad tröja , en skinjacka o ett par coola converse!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Love frome fashion feelice <3

Dagens outfit!<3

Tröja/linne är ifrån bik bok o det kostar 49:50 kronor.
Jeans är ifrån peaces o kostar 179:50 kronor !
Detta är en väldigt snygg o enkel outfit !<3


outfit tips!

hej !
tänkte tipsa er om lite snygga enkla "basic" outfits!<3
 
 
1.
en enkel outfit , ett par enkla svarta jeans  en stickad tröja , converse , en enkel väska o skinnjacka! det behöver inte vara mer komplicerat en så !    ( inte jag som har satt ihop bilden)
 
 
 
2.
här har vi 2 sjukt snygga otutfitar! som inte alls är komplicerade! ett par jeans o en tröja lite coola smycken , sen har du en väldigt snygg o enkel looke!!!!! ( inte jag som har satt ihop bilden)
 
 
 
 
 
love frome fashion feelice <3

21/2-2013

HAAAAJ!<3
har inte bloggat så mycket idag  för att jag har haft fullt pp och inte pallat! Men just nu ligger jag i min säng (som jag lever i ) med mina urbanears med musik o dansar lite smått , smsar o bloggjobbar lite o tuggar tuggumi jäkligt högt märkte jag precis haha!<3 men ska försöka att uppdatera lite mer , och kanske göra flera videoinlägg o sådär! Någon på kik undrade om jag kunde lägga upp fler "dagens otfit" inlägg! o självklart ska jag försöka o fixa det! <3 men ja ska också försöka fixa en " 20 saker ni inte visste om mig " men måste ju komma på 20 saker också hahaaaa....men vi får se! nu känns det som detta blir världens längsta helt o intressanta inlägg så jag ska sluta störa er i era fina hello kitty pyjamaser haha skoja ....eller gjorde  jag? hahha känner mig helt werd nu hhhhhhahahahahahahah! vi får helt enkelt ta o ses!!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome feelice <3

inspiration<3

här är lite inspiration!<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome feelice<3

Snabb videoblogg


........

hahah , kom inte på någon bra rubrik så det fick bli massa punkter haha kreativt Felicia kreativt haha!<3 Men tänkte faktiskt dra igång en liten frågestund här på bloggen!!!! tycker det va längesen jag hade det! men kommentera frågor som ni vill ställa till mig här på detta inlägget eller skicka till min kik jag heter Feelicee på kik! så ni kan också skicka dit! och ni kan också skicka till min mejl som är [email protected] tror jag svarar på hälften av frågorna i ett videoinlägg och hälften i ett vanligt inlägg! men vi ses!




sjukt gammal bild okej den är i från i sommras haha men hade ingen "nytagen" på datorn så det fick bli den!





love frome feelice! <3

Instagram + lite info!


Videoblogg


fika myzzzz<3

nu blir det Fika Myzzz med mamma, Alice &mormor <3 det blir en super god kladdkaka med marshmallows!<3 mumms mms




lo

love frome feelice <3

Frukost!<3

Godmorgon mina finisar!<3
Har precis ätit frukost , o ska snart fixa mig ! Har också spelat in en liten video som jag ska redigera o som ska komma upp på fredag!<3 men jaaa nu har kg faktiskt inte mer o säga ! Men dagens planer kommer upp sen antingen i ett videoinlägg eller i ett vanligt ! Men vi får se !






Love frome feelice <3


Mysa <3

Hej!
Ska mysa ner mig nu i sängen o sova snart för är assssss trött ! Men jaaaaa lovar att ni kommer få bra uppdatering och många videobloggar ! Men det är ganska jobbigt o hinna med allt , men ska göra mitt bästa! O ska försöka o lägga upp MINST tre inlägg per dag o iaf en videoblogg i veckan ! Men jaaaaa ska gosa ner mig nu så vi ses !<3





Love frome feelice<3


new in!

tröja (där det står Paris på ) från:bik bok pris : 179:50 Kr.


smink svamp (Rosa) från : h&m pris :29:50 .
mascara : the rocket volym express märke: MAYBELLINE new york.


tröja : från h&m pris:149:50




love frome feelice <3




Tag- this or that!

Www.feelicee.bloggplatsen.se


Testar ....


Musiktips!<3

Hej!<3
Tänkte ge er lite musiktips!<3 nämligen min topp 3 lista just nu!
1.Let her go med passenger.
2.beuty and the beat med Justin Bieber.
3.uncover med Zara Larsson.


Love frome feelice<3


flyttat! <3

hej!
nu bloggar jag här i stället för på bloggplatsen , bara så ni vet!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
love frome feelice<3

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.