Natti:*

Godnatt på er ! , är väldigt trött o ska sova nu ! Imorgon böter det att stå i caféet med finaste Moa ! Det ska bli chilt o slippa alla lektioner men vi måste gå ifrån i typ 10-15min för ska göra ett prov som jag kommer total faila på yay applåder till mig ! Men aja godnatt !:*



-feelice:*


-fler bilder från idag












-bilder från idag






Apr. 29, 2013




swag yolo!






hemkunskap next!

hahah, har precis haft svenska o vi hade typ danska haha , o vi skulle läsa någon historia på danska först i några grupper som vi va i, o sen inför hela klassen o jag hahha vi ska ju inte ens ta upp hur dålig min danska va! men aja, nu ska vi snart ha hemkunskap chill! men vi ses sen finisar! puuuuus! <3



lazy day!

Hahah igår , var ja helt överpeppad för skolan, idag Orkar jag inte ens äta frukost! men aja pallade inte välja kläder så tog en munktröja/tjocktröja där det står LA på och ett par svarta jeans! det mest enkla du någonsin kan Hitta men måste gå till min buss om fem minuter så får sätta fart nu! men ha det bra! <3

Saknar !

Ligger just nu i sängen med min USA filt/pläd o är så sjukt trött så ska faktiskt ta o lägga mig nu , saknar alla mina vänner jätte mycket (hahah ingen aning varför ) så det ska faktiskt bli skönt att komma tbx till skolan men mindre roligt att man ska ha 3 prov o 2 av dem är nationella :( men aja jag överlever !<3 men bloggandet kommer kanske inte va jätte bra o det kommer nog inte upp någon video för jag måste plugga till kemi prov som jag ska ha på tisdag ! Men vi ses , så godnatt här får ni också otroligt fula bilder på mig men de bjuder jag på !


myser i solen!







-love frome feelice<3

skönt!

Ligger just nu ute o solar en stund det är faktiskt grymt varmt i solen! härligt är det! Har haft en skit bra helg! det ska nog komma upp en "haul" sen, om jag hinner ( hahahahahaha sån lögn snarare Orkar hahahaah ) tror jag drar ut o springer en runda efter maten! om de fortsätter vara såhär skönt väder! puss finisar!




Träning.

Jag har tänkt på en sak träning , många har kommenterat att jag är ute o springer , cyklar , äter nyttigare , och sådär och tror att jag vill tappa vikt! men så är det faktiskt inte jag gör det bara för min kropp ska må bra! jag vill vara hälsosam , saken är den att jag är nöjd med min vikt och ja jag är inte världens smalaste o väger 30 kg och väger inte heller liksom 70 kilo! Jag kan säga min vikt för jag skäms inte över den jag väger 43,5 . Och jag skiter fullständigt vad alla andra tycker , det är min kropp så länge jag är nöjd med den så mår jag bra! Så jag tycker att sålänge DU är nöjd med din kropp , så kan du skita i alla andra!
 
 
 
 
 
 
-feelice<3

inspration!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-feelice<3

-stolt!<3

Haaaj!
kom hem för en stund sen , har varit på kören vi har repat en sak och jag ska sjunga ett par stämmor med julia och ska sjunga solo! , och sen har vi också repat in en dans!så det blir säkert skit bra! Men idag har det varit en chill dag , fick tbx vårt nationella prov i kemi , trodde jag skulle ligga på ett E men är inte ens i närheten (jag har alltså mer en E ) är så stolt över mig själv , för trodde inte det skulle gå så bra som det gick , för alla andra det kanske inte är så bra men jag känner mig iaf stolt!Men som sagt idag har det varit en väldigt rolig o chill dag! vi hörs sen!
 
 
 
 
-några bilder från dagen , hahha helt random bilder men bjuder på mig själv!
 
 

Dagens outfit!<3

 
 
-jeans 199kr H&M
-tröja 100kr H&M
-skor Coverse .

-jeans 199:- kr , H
 
 

Kemi snart !<3

sitter just nu o väntar på vår lärare :) ska ha kemi, fucking bajs kemi haha
men hatar kemi, ska troligen få tbx! våra nationella kemi prov, tror faktiskt det har gått ganska bra ligger nog på ett E hahha pööööös!





Jaaaag lever !

Jepp, det är sant jag lever :) haha men jag har haft så sjjjjjjuuuuukt mycket prov så ni anar inte ! O vi ska ha fler :(:(:( men bloggen har faktiskt fått komma i andra hand , och knappt det för jag har haft så sjukt mycket plugg , och vill samtidigt va med vänner i familj ! Men nu ska jag inte ursäkta mig mer! Jag lovar att jag ska uppdatera bloggen så ofta JAG HINNER <3 tack så sjukt mycket för att ni stannar kvar , statistiken håller fortfarande på samma nivå (runt 800 unika om dagen o ca 1000 sidvisnigar om dagen ) så jag vill tacka er så sjukt mycket för ni stannar kvar ! Så lovar jag bättre uppdatering puss på er !<3:*


Frukost<3

Hej!
Just nu sitter jag o äter frukost , det blev stekt ägg och chokladmjölk ! Haha ägget är godare en vad det ser ut men vi ses sen !



Love frome feelice <3


Grrr...

Godmorgon , just nu ligger en sur feelice på soffan med sin rosa One piece , Haha men helt seriöst klockan är halv nio på en påsklovs morgon ? Vem skulle inte va sur o super trött ? Men ska iväg vid 10 sen vi ska sjunga o repetera och göra något annat som jag inte kommer ihåg nu haha. Men ska cykla ditt också , för det är ingen som kan köra mig. Och det kommer ju ta sin lilla tid när man är bajs trött<3:( men måste gå o göra något att äta o något varmt o dricka<3




Love frome feelice <3


Smink tutoriall - naturlig sminkning .

Nu har jag äntligen gjort en smink tutorial , förlåt för jag inte har bloggat men har hållt på med denna hela dan ! Men hoppas ni gillar den så ses vi !


najmen hallå <3

haaaaj!
Förlåt för dålig uppdatering men tog bara en liten bloggpause och är nu tbx! hehe, men vad har hänt idag? ehmmm ingenting haha men mest kollat tv , och kollat på några avsnitt av pretty little liars! <3 men har precis städat mitt rum och i Mina lådor och så! applåd till mig!!!! haha men nu är iaf Musiken på högsta volym och jag ligger o smsar och chillar!! <3 bara njuter av påsklovet YOLO hahah <3 men aaaaa, bjuder på några bilder från när jag var Ute o sprang igår!<3 haha pusssss på er!!